Follow Me

07 February 2012

Terjebak!


minggu lepas kat opis teman sepejabat datang nk jual barang mekap (aper g kawan call teman sepejabat yg sewaktu dengannya....hehe) ingatkan xmolah beli 'window shopping' wit x cukup gaji lama g ngeh..ngeh...sengeh spai telinga bila dia kuarkan barang2 yg ader dlm kotak i2 jeng2......window shopping tah ke mana hahaha terjebak ko, kebetulan plak minah nie jual produk yang aku pakai semenjak 2 menjak nie.....murah pun murah barang mahal x mampu ikut poketlah. mekap yang sedia ada habis rosak disbbkan anak dara aku sorang ni...tambah koleksilah nampaknya.....tapi masih ader g barang yg aku nk habis stok kira tgu glah hehe (taukeh byr ansuran ok hehe..).......bukan bmekap sgt pun ala kadar jer nk make over kononnya haha...search tenet nk belajar cara2 yg betul bermekap takut gak bila pakai org lari tgk muka ala-ala hantu kak limah...kwang..kwang...

Koleksi Baru.....

jimat bedak yg aku beli tahan 5 bulan

mekap yang rosak dikerjakan anak dara aku



2 comments:

wanie-ladybird said...

terjebak jugak tp RM12 jer hehehehehe

akulerzy said...

sy up lg nasib baik leh jimat berbulan2 hehe...pompuan2